Haberler.com: Haber, Son Dakika Haber ve Güncel Son Haberler

Zeynep BeşerlerBiyografisi

Zeynep Beşerler

Doğum Yeri:İzmir / Türkiye
Doğum Tarihi:1.8.1979 / ...

Zeynep Beşerler Kimdir?

Zeynep Beşerler (d. 1 Ağustos 1979; İzmir), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf terktir.

Filmografi
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı Yüzbaşı Asena
2010 Kağıt Çiçek
2010 Sizi Seviyorum Ayla
2010 Sultanın Sırrı Yeliz
2010 Şov Bizinıs Meyra
2011 Mavi Pansiyon Elif
2012 N'apcaz Şimdi? Jale

Programlar
2010 Gece Kondu Kendisi Konuk
2011 Hakan Bey Kendisi Konuk (3. Bölüm)